Glaszetter in Huissen

Vragen of glasschade? Wij staan 24/7 voor u klaar!

Direct contact

ALTIJD gratis en vrijblijvend

 • Ervaren glaszetters
 • Direct beschikbaar
 • In Huissen e.o.
 • 25 jaar ervaring

Glaszetter in Huissen nodig?

Glasservice Direct is de specialist op het gebied van glas, glasschade en herstel. Onze ervaren glaszetters staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook voor (spoed)opdrachten in het weekend en 's avonds. Binnen ons netwerk van erkende en vakkundige glaszetters is er altijd wel een glaszetter in Huissen direct beschikbaar voor u. Via ons contactformulier vraag u snel en gemakkelijk een gratis offerte aan. Voldoet de offerte aan uw wensen? Dan is een afspraak binnen 24 uur gemaakt. Onze glaszetters staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Glaszettersbedrijf voor al uw glaswerk!

U kunt rekenen op de goede zorgen van onze glaszetters voor al uw glaswerk. Bent u een nieuwe woning aan het bouwen en bent u op zoek naar een geschikt glaszettersbedrijf in Huissen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wilt u de ruiten in uw bestaande woning laten vervangen? Heeft u glasschade? Of wilt u uw woning beter laten isoleren met hoogwaardig HR++ isolatieglas? Ook dan bent u bij onze glaszetters aan het juiste adres voor deskundig advies en vakwerk. Voor vragen, advies en een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Alle soorten glas

Glas is er in alle soorten en maten. U zult nog versteld staan van de uitgebreide keuzes die u hebt als u nieuwe ruiten in uw woning wilt laten zetten. Onze glaszetters hebben voor elk raam de beste oplossing. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uniek glas-in-lood voor het raam in uw voordeur of in de trappenhal? Wilt u uw huis extra goed beschermen tegen ongewenste indringers, dan is inbraakwerend gelaagd glas een aanrader! Of kiest u liever voor HR++ of Triple glas voor een hoogwaardige isolatie? De mogelijkheden zijn er en wij adviseren u graag. Onze glaszetter in Huissen helpt u graag met glassoorten zoals:

 • Enkel glas
 • Dubbel glas
 • Inbraakwerend glas
 • Brandwerend glas
 • Draadglas
 • Figuurglas
 • Glas-in-loodramen
 • Diamantglas

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van soorten glaswerk, waarmee een glaszetter u van dienst kan zijn. Misschien zoekt u wel een oplossing voor uw glazen tafelblad of wilt u glazen douchedeuren of wandsystemen? We horen graag wat uw specifieke wensen zijn, zodat de bij ons aangesloten glaszetter in Huissen voor u een offerte op maat kan opstellen. Vergeet niet; deze service is geheel kosteloos en vrijblijvend!

Glaszetters in Huissen

Werkgebied & informatie

Provincie: Gelderland
Gemeente: Lingewaard
Plaats: Huissen
Postcode: 6852 KG
Straat: Hazeleger
Netnummer: 026


Wijken: Alle wijken

Omliggende plaatsen: Angeren - Bemmel - Doornenburg - Haalderen - Ressen - Gendt
Plaats uw aanvraag

Onze service is gratis en geheel vrijblijvend

Uw vertrouwde glaszetter in Huissen

24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Dubbel glas laten plaatsen

Dubbel glas

Zijn er nog ramen in uw woning of bedrijfspand die voorzien zijn van enkel glas? Dan is het verstandig om deze te vervangen voor dubbel glas. Wij hebben alle soorten dubbel glas op voorraad. Van standaards dubbel glas tot aan HR++ en triple glas. Binnen 24 uur stuurt onze glaszetter in Huissen u een offerte op maat. Bespaar zo direct op uw (energie)kosten.

Meer informatie

Ramen van glas in lood

Glas in lood

Glas in lood brengt sfeer en karakter aan uw woning. Ondanks dat we glas in lood vaak terugzien in oude historische panden, zien we ook een trend van glas in lood in nieuwbouwwoningen. ook voor reparatie en herstel van glas in lood bent u bij Glasservice Direct aan het juiste adres. Vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie

Ruit kapot? Wij zijn er voor u!

Glasschade herstellen Huissen

Onze glaszetters zijn specialisten in het snel en vakkundig herstellen van glasschade. Wanneer u glasschade heeft, dan komt dit altijd ongelegen. U kunt daarom altijd een beroep op ons doen. In het weekend en zelfs 's nachts staan wij voor u klaar, 365 dagen per jaar. Ons glaszettersbedrijf in Huissen helpt u graag bij het herstellen van uw glasschade.

Meer informatie

Enkele klantervaringen over ons glaszettersbedrijf.

Een reputatie waar we trots op zijn.

Ruit laten vervangen

Geplaatst op: 09.04.2020 door Dhr. van Kleef

Onderste ruit van onze voordeur was gebarsten. Deze was dezelfde dag nog vervangen. Heldere prijsafspraken en snelle service.
Beoordeling:

Enkel glas vervangen voor HR++

Geplaatst op: 08.04.2020 door Mevr. Scheppers

De offerte was scherp in vergelijking met andere bedrijven. 5 ramen voorzien van HR++ glas. Ik kan jullie aanbevelen!
Beoordeling:

Glasschade door strom

Geplaatst op: 08.04.2020 door Fam. Feenstra

Door de afgelopen storm hadden wij glasschade aan ons bedrijfspand. Glaszetter kwam in het weekend en alles was snel hersteld.
Beoordeling:

Van advies tot afwerking, onze glaszetter staat voor u klaar

Het is belangrijk dat ramen professioneel geplaatst worden. Dit is dan ook een klus die u echt door een vakman moet laten uitvoeren. Uw glaszetter in Huissen staat garant voor een zorgvuldige glasservice. U wordt uitgebreid geadviseerd over wat in uw situatie de beste oplossing is. Vervolgens gaat uw glaszetter voor u aan de slag. Het glas wordt veilig en vakkundig geplaatst, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Een professionele glaszetter weet voor alle glassoorten waar hij op moet letten bij het plaatsen van het glas. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt. Denk aan een perfecte afwerking van de kozijnen bij het plaatsen van ramen in uw woning.

Vragen of direct een glaszettersbedrijf in Huissen nodig?

U kunt uw specifieke wensen en vragen hier meteen online doorgeven aan onze glaszetter in Huissen. U ontvangt dan, binnen 24 uur, een reactie met bijbehorende offerte op maat. Voldoet de offerte aan uw wensen? Dan kunt u direct een afspraak inplannen.

Waarom Glasservice Direct?

 • Ervaren glaszetters in Huissen
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Ook bij spoed (glasschade en herstel)
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Veilig en betrouwbaar
Contact opnemen

Het aanvragen en ontvangen van een offerte is altijd gratis en vrijblijvend. Uw privacy is gewaarborgd.