Glaszetters in Hoogeveen

Vergelijk de beste glaszetters in uw regio, kies en bespaar

Aanvraag plaatsen

ALTIJD gratis en vrijblijvend

 • Ervaren glaszetters
 • Direct beschikbaar
 • In Hoogeveen e.o.
 • Vergelijk, kies, bespaar

Glaszetter Hoogeveen | Voor o.a. dubbel glas en ruitschade

Op zoek naar een glaszettersbedrijf in Hoogeveen voor het vervangen van een ruit of voor het herstellen van glasschade aan uw woning of bedrijfspand? Dan hoeft u niet verder te zoeken. We brengen u hier in contact met de beste glaszetters bij u in de regio. Ze staan garant voor een snelle service, uitstekend vakmanschap, klantvriendelijkheid en scherpe tarieven. Uw glaszetter in Hoogeveen staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Ook in het weekend en 's avonds!

Glasschade direct laten herstellen

Als er iets vervelend is, dan is het wel glasschade! U wilt natuurlijk dat uw kapotte ruit zo snel mogelijk vervangen of gerepareerd wordt. Dan is het wel zo prettig als er meteen een erkende glaszetter bij u in de buurt paraat staat! Onze glaszetter in Hoogeveen, waar we u hier mee in contact brengen, kan u in allerlei situaties snel helpen. Bij ons glaszettersbedrijf kunt u terecht voor advies en diverse glassoorten zoals:

 • Isolatieglas / dubbel glas
 • HR+++ glas / triple isolatieglas
 • Enkel glas
 • Brandwerend glas
 • Draadglas
 • Glas in lood
 • Diamantglas
 • Alle overige glassoorten

Bovenstaande opsomming is slechts een klein gedeelte van ons glas assortiment. Staat uw type glas er niet tussen? Grote kans dat wij deze wel kunnen leveren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren.

Voorkom nog meer schade

Een kapotte ruit is op de eerste plaats gevaarlijk, omdat mensen er verwondingen door kunnen oplopen. Snel herstellen is daarom noodzaak! Daarnaast kan het ervoor zorgen dat kou en vocht uw woning binnenkomen. En natuurlijk is uw woning of bedrijf met een kapotte ruit niet goed beschermd tegen inbrekers. Bij bedrijfsschade wilt u dat alles snel weer in orde is, zodat uw bedrijf probleemloos kan functioneren, anders loopt u misschien ook nog inkomsten mis. Dankzij de snelle en professionele service van de bij ons aangesloten glaszetters in Hoogeveen voorkomt u nog meer schade of andere nadelige gevolgen van glasschade.

Ervaren glaszetters in Hoogeveen, 24/7 beschikbaar

Het herstellen van glasschade en het plaatsen van nieuw glas, vraagt om deskundigheid. Welke soorten glas zijn het meest geschikt in uw situatie? Tegenwoordig zijn alle nieuwe woningen voorzien van isolatieglas, maar er bestaan vele soorten isolatieglas. Wat is nu de beste keuze? HR-glas, HR+ glas, HR++ isolatieglas of triple glas? Uw glaszetter in Hoogeveen zet graag alle voordelen en nadelen van alle opties voor u op een rij. Samen kunt u dan de juiste beslissing maken voor welk glas het beste bij uw woning en budget past. Uw glaszetter zal vervolgens uw gewenste glas zorgvuldig en vakkundig plaatsen.

Glaszetters in Hoogeveen

Vind dé beste glaszetter voor uw project en ontvang gratis offertes

Vergelijk, kies en maak direct een afspraak.

 • Glaszetters in Hoogeveen
 • Offertes op maat
 • Vergelijken is gratis en vrijblijvend
 • Bespaar tot 40% op uw kosten
Nu vergelijken

Ontvang gratis tot 4 offertes en vergelijk

Klantbeoordeling:

Glas vergelijkingstip

Om een goede vergelijking te kunnen maken van glaszetters in Hoogeveen is het verstandig om offertes aan te vragen met daarin de prijs per m² incl. btw en arbeidskosten.

Daarnaast rekenen de meeste glaszetters voorrijkosten, maar lang niet allemaal. Vraag hier gerust naar.

Uw vertrouwde glaszetter in Hoogeveen

Zó gevonden en direct beschikbaar

Dubbel glas laten plaatsen

Dubbel glas

Zijn er nog ramen in uw woning of bedrijfspand die voorzien zijn van enkel glas? Dan is het verstandig om deze te vervangen voor dubbel glas. Wij hebben alle soorten dubbel glas op voorraad. Van standaards dubbel glas tot aan HR++ en triple glas. Binnen 24 uur stuurt onze glaszetter in Hoogeveen u een offerte op maat. Bespaar zo direct op uw (energie)kosten.

Meer informatie

Ramen van glas in lood

Glas in lood

Glas in lood brengt sfeer en karakter aan uw woning. Ondanks dat we glas in lood vaak terugzien in oude historische panden, zien we ook een trend van glas in lood in nieuwbouwwoningen. Ook voor reparatie en herstel van glas in lood bent u bij Glasservice Direct aan het juiste adres. Vragen of advies nodig? Onze glaszetters staan voor u klaar.

Meer informatie

Ruit kapot? Wij zijn er voor u!

Glasschade herstellen Hoogeveen

Onze glaszetters zijn specialisten in het snel en vakkundig herstellen van glasschade. Wanneer u glasschade heeft, dan komt dit altijd ongelegen. U kunt daarom altijd een beroep op ons doen. In het weekend en zelfs 's nachts staan wij voor u klaar, 365 dagen per jaar. Ons glaszettersbedrijf in Hoogeveen helpt u graag bij het herstellen van uw glasschade.

Meer informatie

Enkele klantervaringen over ons glaszettersbedrijf.

Een reputatie waar we trots op zijn.

Ruit laten vervangen

Geplaatst op: 09.06.2023 door Dhr. van Kleef

Onderste ruit van onze voordeur was gebarsten. Deze was dezelfde dag nog vervangen. Heldere prijsafspraken en snelle service.
Beoordeling:

Enkel glas vervangen voor HR++

Geplaatst op: 08.06.2023 door Mevr. Scheppers

De offerte was scherp in vergelijking met andere bedrijven. 5 ramen voorzien van HR++ glas. Ik kan jullie aanbevelen.
Beoordeling:

Dubbel glas vervangen

Geplaatst op: 08.06.2023 door Fam. Kleppe

Ons dubbel glas was lek. Offertes aangevraagd en binnen 24 uur een afspraak gemaakt. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Beoordeling:

Van advies tot afwerking, onze glaszetter staat voor u klaar

Het is belangrijk dat ramen professioneel geplaatst worden. Dit is dan ook een klus die u echt door een glaszettersbedrijf moet laten uitvoeren. Uw glaszetter in Hoogeveen staat garant voor een zorgvuldige glasservice. U wordt uitgebreid geadviseerd over wat in uw situatie de beste oplossing is. Vervolgens gaat uw glaszetter voor u aan de slag. Het glas wordt veilig en vakkundig geplaatst, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Een professionele glaszetter weet voor alle glassoorten waar hij op moet letten bij het plaatsen van het glas. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt. Denk aan een perfecte afwerking van de kozijnen bij het plaatsen van ramen in uw woning.

Wat kost glas (excl. montagekosten)?

De montagekosten die glaszetters in Hoogeveen hanteren kunnen verschillen. Daarom is het ook verstandig om eerste een vergelijking te maken. Wel kunnen we een gemiddelde prijzen per glassoort geven. Hieronder het overzicht incl. kostenbesparing per jaar.

Glassoort Prijs per m2 (excl. montage) U-waarde
Enkel glas € 17,- 5,8
Dubbel glas € 65,- 2,7
HR+ glas € 75,- 1,3 - 1,6
HR++ glas € 80,- 0,9 - 1,2
Triple glas (HR+++) € 120,- 0,5 - 0,9

De betekenis van U-waarden bij glassoorten

Zoals u in bovenstaande tabel ziet heeft ieder type glas een bepaalde U-waarde. Met deze waarde wordt aangegeven hoeveel warmte per graad temperatuurverschil, per seconde, m² doorgelaten wordt tussen de ene en de andere kant van een constructie (bron: U-waarde Wikipedia). Hoe hoger de U-waarde, des te slechter is de isolatie van het glas. Naast glas hebben ook kozijnen een U-waarde. Zo heeft een aluminium kozijn een U-waarde van 6,0, een houten kozijn 2,4 en kan een kunststof kozijn een U-waarde hebben van 1,0. Voor de beste isolatie, en daarmee kostenbesparing, kiest u dus voor HR+++ glas met kunststof kozijnen. Vraag altijd om advies bij uw glaszettersbedrijf.

Bespaar geld met het juiste glas te plaatsen

Zoals al benoemt heeft HR+++ glas de beste isolatiewaarde. Dit kan u een enorme energiebesparing opleveren, waardoor de investering zichzelf terugverdient. In onderstaand overzicht ziet u hoeveel u kunt besparen aan energiekosten.

Glassoort Besparing gas (per m², per jaar) Geldbesparing (per m², per jaar)
Enkel glas - -
Dubbel glas 20 m³ € 14,-
HR+ glas 28 m³ € 18,-
HR++ glas 30 m³ € 20,-
Triple glas (HR+++) 33 m³ € 22,-

Bovenstaande informatie geeft goed weer dat het plaatsen van isolatieglas door een erkende glaszetter uit Hoogeveen verstandig is voor de toekomst. Een simpele rekensom. Als u 50 m² dubbel vervangt voor HR++ glas, dan levert dit per jaar een energiebesparing op van € 300,- per jaar. Dat maakt de energierekening en uw wooncomfort een stuk aangenamer.

Wat kost een glaszetter in Hoogeveen per uur?

Een vraag die we vaak krijgen van onze aanvrager is; "Wat kost een glaszetter per uur?". Een logische vraag en vaak ligt het uurtarief van glaszetters in Hoogeveen tussen de 37,50 euro en 45 euro per uur. Ook is het mogelijk om een prijs af te spreken per vierkante meter. Dan kunt u uitgaan van kosten tussen de 35 euro en 65 euro per vierkante meter. Het voordeel hiervan is dat de montagekosten vastliggen voor het hele project.

Zoals u ziet lopen de tarieven van glaszetters uiteen. Het is daarom altijd verstandig om eerst een onafhankelijke vergelijking te maken door offertes op te vragen van betrouwbare glaszetters in Hoogeveen.

Vind ook de beste glaszetter voor uw klus

Vandaag hebben 18 mensen een aanvraag gedaan bij ons. Laatste aanvraag was 3 minuten geleden.

Aanvraag plaatsen

Ontvang gratis tot 4 offertes en vergelijk

De tip van de glaszetter

Glaszettersbedrijf aan het werk in Hoogeveen

Patrick, een ervaren glaszetter in Hoogeveen: “In deze tijd zijn mensen veel bezig met duurzaamheid. Isoleren van de woning, zonnepanelen, maar ook enkel glas vervangen voor HR++ glas of triple glas. De keuze van het type dubbel glas is afhankelijk van het budget, maar ook van de kozijnen. Veel mensen weten het laatste niet.

Mijn tip: kijk in de tabellen op deze pagina welke energiebesparing u kunt genereren en welk type dubbel glas binnen uw budget past. Zo kun je altijd een juiste en gerichte offerte opvragen.”

In heel Drenthe actief

Glaszetters in Drenthe

Provincie: Drenthe
Gemeente: Hoogeveen
Plaats: Hoogeveen
Postcode: 7901 AE
Straat: Crerarstraat
Netnummer: 0528

Wijken: Hoogeveen - Pesse

Omliggende plaatsen: Elim - Fluitenberg - Hollandscheveld - Hondhang - Nieuw Moscou - Nieuweroord - Nieuwlande - Noordscheschut - Pesse - Stuifzand - Tiendeveen

Dubbel glas: beter voor uw portemonnee én het milieu

Met de warme lucht, die via het enkel glas uw woning uit sluipt, sluipt er ook ongemerkt veel geld uit uw portemonnee. Doordat enkel glas uw woning niet goed isoleert, moet u harder en meer stoken en dat kost extra geld. Een veelgehoorde reactie van mensen die hun ruiten van enkel glas hebben laten vervangen door dubbel glas, is; “Ik had er geen idee van dat we jaren veel te veel stookkosten hebben betaald! Dit hadden we veel eerder moeten doen!” Behalve dat u minder geld kwijt bent, is uw huishouden dankzij dubbele beglazing ook minder belastend voor het milieu. Laat uw portemonnee en uw geweten voor u spreken en doe een beroep op een glasbedrijf voor dubbel glas in Hoogeveen!

De voordelen van dubbel glas

Er zijn veel goede redenen om voor dubbel glas te kiezen. De glasbedrijven voor dubbel glas in Hoogeveen verzekeren u van de volgende voordelen:

 • Forse besparing op energiekosten door dubbel glas
 • Beter voor het milieu, energiezuiniger
 • Aangenamer wonen
 • Dubbel glas dempt geluid
 • Uw woning beter bestand tegen indringers
 • Waardeverhoging van uw woning

Interesse? Neem via deze website direct contact met ons op, zodat ook u snel van al deze voordelen van dubbel glas kunt genieten.

Aangenamer en veiliger wonen

Zoals u ziet brengt dubbel glas heel wat voordelen met zich mee. Het zal uw woongenot aanzienlijk vergroten. De temperatuur in huis is gemakkelijk constant te houden, zonder koude luchtstromen die u de rillingen geven. Een prettig bijkomend voordeel is de geluiddempende werking van dubbel glas. Naast een aangename temperatuur brengt dubbel glas dus ook meer rust in huis. Of wat dacht u van het feit dat dubbel glas een stuk steviger is dan enkel glas? Ruiten van enkel glas worden zo ingetikt! Het plaatsen van dubbel glas is dan ook een goede inbraakwerende maatregel. Per slot van rekening zorgt dubbel glas er ook voor dat uw woning meer waard wordt. U vindt hier eenvoudig een goede specialist in dubbel glas in Hoogeveen.

Wat kost dubbel glas in Hoogeveen

U ontdekt het door hier meteen via de digitale weg kosteloze en vrijblijvende offertes aan te vragen van specialisten in dubbel glas in Hoogeveen. U ontvangt offertes op maat en kunt met uw vragen terecht bij een echte vakman. Vergeet niet dat het laten installeren van dubbel glas een investering is die u terugverdient; minder stookkosten en uw woning wordt meer waard! Vergelijk de offertes en kies het glaszettersbedrijf dat u het beste van dienst kan zijn.

Glasschade laten herstellen

Glasschade herstellen Hoogeveen

Omdat een kapotte ruit altijd ongelegen komt, staan onze glaszetters in Hoogeveen 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Snelle betrouwbare service om uw ruit- en glasschade vakkundig te herstellen. Op deze manier voorkomt u ongelukken met glasscherven en is uw woning of bedrijfspand weer helemaal veilig.

In veel gevallen kan een glaszetter in Hoogeveen binnen 30 á 45 minuten bij u zijn. Omdat er vele erkende glaszetters in uw regio aangesloten zijn bij ons netwerk, kunnen we u garanderen dat we altijd snel ter plaatse kunnen zijn.

Tip: Heeft u glasschade met enkel glas? Overweeg dan eens om deze te laten herstellen met bijvoorbeeld HR++ glas. Een goede investering voor uw woning én uw energierekening!

Glaszettersbedrijf nodig?

Via ons regelt u het vandaag nog. Laatste aanvraag was 3 minuten geleden.

Aanvraag plaatsen

Ontvang gratis tot 4 offertes en vergelijk