Waar koop ik dubbel glas?

Zó geregeld via Glasservice Direct.

Direct contact

ALTIJD gratis en vrijblijvend

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies uw glaszetter

Vergelijk, bespaar en kies uw glaszetter. Maak direct een afspraak!

Waar koop ik dubbel glas?

Bestel dubbel glas bij een betrouwbare glasservice. Maar waar is dat? Daarvoor bent u hier op de aangewezen plek. De glasservice bedrijven die bij ons zijn aangesloten, hebben bewezen dat ze altijd de beste service en kwaliteit bieden. Wanneer u in de wereld van dubbel glas duikt, zult u ontdekken dat er heel wat zaken zijn waar u op moet letten. Daarom helpen we u graag op weg, zodat u een weloverwogen keuze maakt en alleen met de beste glaszetters in zee gaat!

Dubbel glas een investering die loont

Het laten plaatsen van dubbel glas biedt u op vele fronten voordelen. We hebben hier de voordelen voor u op een rij gezet:

 • De tussenlaag (met lucht of gas) zorgt voor goede isolatie
 • Zonlicht en warmte kunnen wel naar binnen, maar niet naar buiten
 • U hebt minder last van geluidshinder van buiten
 • Uw woning krijgt een gunstiger energielabel
 • U bespaart op energiekosten
 • Biedt betere bescherming tegen inbraken

Kortom, we mogen met recht stellen dat dubbel glas bestellen en plaatsen een investering is die loont en die uw woonplezier aanzienlijk verbetert.

Dubbel glas binnen alle prijscategorieën

Dubbel glas of isolatieglas is er in verschillende prijscategorieën. Dat komt omdat er verschillende soorten dubbel glas bestaan met uiteenlopende isolatiewaarden. Het is de kunst om een goed evenwicht te vinden tussen dubbel glas dat uw woning voldoende isoleert en tegelijkertijd betaalbaar blijft voor uw portemonnee. Soms is het slim om verder te rekenen, want dubbel glas is een investering die zich op termijn terugbetaalt.

Kiest u voor HR++ wat een goede en betaalbare standaard is? Of kiest u toch voor het duurdere HR+++ glas wat voor een zo optimaal mogelijke isolatie zorgt? Het is belangrijk dat u let op welke dikte glas u nodig hebt. Hiervoor is het essentieel om rekening te houden met de afmetingen van het raam, de gewenste isolatiewaarde, de spouwbreedte en de soort kozijnen van uw woning. De bij ons aangesloten leveranciers kunnen u van dienst zijn met alle soorten dubbel glas.

Waar koop ik dubbel glas?

Naast het verschil in prijs vanwege de verschillende soorten dubbel glas, kan de prijs ook per glasleverancier enigszins verschillen. Het is daarom aanbevolen om meerdere glasbedrijven te contacteren en offertes aan te vragen. Daar kunnen wij u perfect bij helpen. We hebben hier glasleveranciers voor u klaarstaan in uw omgeving. Het is ook mogelijk om eenvoudig online uw ruiten te bestellen. Het is dan wel belangrijk dat u precies weet waar u op moet letten en wat u moet bestellen. Hebt u meer informatie nodig? Geen probleem! De bij ons aangesloten experts denken graag met u mee en geven professionele adviezen!

Plaats uw aanvraag

Vergelijk gratis 4 glaszetters in uw regio

Bespaar tot 40% op uw kosten. Da's mooi meegenomen!
Plaats uw aanvraag

Glaszetters contact opnemen

Offertes aanvragen

Voordelen van Glasservice Direct

 • Glaszetters direct beschikbaar
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • In heel Nederland werkzaam
 • Bespaar tot 40% op uw kosten
 • Transparante en persoonlijke service