Glaszetter in Oene

Vragen of glasschade? Wij staan 24/7 voor u klaar!

Direct contact

ALTIJD gratis en vrijblijvend

 • Ervaren glaszetters
 • Direct beschikbaar
 • In Oene e.o.
 • 25 jaar ervaring

Glaszetter nodig in Oene?

Op zoek naar een glaszettersbedrijf in Oene voor het vervangen van een ruit of voor het herstellen van glasschade aan uw woning of bedrijfspand? Dan hoeft u niet verder te zoeken. We brengen u hier in contact met de beste glaszetters bij u in de regio. Ze staan garant voor een snelle service, uitstekend vakmanschap, klantvriendelijkheid en scherpe tarieven. Uw glaszetter in Oene staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Ook in het weekend en 's avonds!

Glasschade direct laten herstellen

Als er iets vervelend is, dan is het wel glasschade! U wilt natuurlijk dat uw kapotte ruit zo snel mogelijk vervangen of gerepareerd wordt. Dan is het wel zo prettig als er meteen een erkende glaszetter bij u in de buurt paraat staat! Onze glaszetter in Oene, waar we u hier mee in contact brengen, kunnen u in allerlei situaties snel helpen. Bij ons glaszettersbedrijf kunt u terecht voor advies en diverse glassoorten zoals:

 • Isolatieglas
 • HR++ glas
 • Enkel glas
 • Glas in lood
 • Brandwerend glas
 • Alle overige glassoorten

Bovenstaande opsomming is slechts een klein gedeelte van ons glas assortiment. Staat uw type glas er niet tussen? Grote kans dat wij deze wel kunnen leveren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren.

Voorkom nog meer schade

Een kapotte ruit is op de eerste plaats gevaarlijk, omdat mensen er verwondingen door kunnen oplopen. Snel herstellen is daarom noodzaak! Daarnaast kan het ervoor zorgen dat kou en vocht uw woning binnenkomen. En natuurlijk is uw woning of bedrijf met een kapotte ruit niet goed beschermd tegen inbrekers. Bij bedrijfsschade wilt u dat alles snel weer in orde is, zodat uw bedrijf probleemloos kan functioneren, anders loopt u misschien ook nog inkomsten mis. Dankzij de snelle en professionele service van de bij ons aangesloten glaszetters in Oene voorkomt u nog meer schade of andere nadelige gevolgen van glasschade.

Ervaren glaszetters in Oene, 24/7 beschikbaar

Het herstellen van glasschade en het plaatsen van nieuw glas, vraagt om deskundigheid. Welke soorten glas zijn het meest geschikt in uw situatie? Tegenwoordig zijn alle nieuwe woningen voorzien van isolatieglas, maar er bestaan vele soorten isolatieglas. Wat is nu de beste keuze? HR-glas, HR+ glas, HR++ isolatieglas of triple glas? Uw glaszetter in Oene zet graag alle voordelen en nadelen van alle opties voor u op een rij. Samen kunt u dan de juiste beslissing maken voor welk glas het beste bij uw woning en budget past. Uw glaszetter zal vervolgens uw gewenste glas zorgvuldig en vakkundig plaatsen.

Glaszetters in Oene

Werkgebied & informatie

Plaats uw aanvraag

Onze service is gratis en geheel vrijblijvend

Uw vertrouwde glaszetter in Oene

24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Dubbel glas laten plaatsen

Dubbel glas

Zijn er nog ramen in uw woning of bedrijfspand die voorzien zijn van enkel glas? Dan is het verstandig om deze te vervangen voor dubbel glas. Wij hebben alle soorten dubbel glas op voorraad. Van standaards dubbel glas tot aan HR++ en triple glas. Binnen 24 uur stuurt onze glaszetter in Oene u een offerte op maat. Bespaar zo direct op uw (energie)kosten.

Meer informatie

Ramen van glas in lood

Glas in lood

Glas in lood brengt sfeer en karakter aan uw woning. Ondanks dat we glas in lood vaak terugzien in oude historische panden, zien we ook een trend van glas in lood in nieuwbouwwoningen. ook voor reparatie en herstel van glas in lood bent u bij Glasservice Direct aan het juiste adres. Vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie

Ruit kapot? Wij zijn er voor u!

Glasschade herstellen Oene

Onze glaszetters zijn specialisten in het snel en vakkundig herstellen van glasschade. Wanneer u glasschade heeft, dan komt dit altijd ongelegen. U kunt daarom altijd een beroep op ons doen. In het weekend en zelfs 's nachts staan wij voor u klaar, 365 dagen per jaar. Ons glaszettersbedrijf in Oene helpt u graag bij het herstellen van uw glasschade.

Meer informatie

Enkele klantervaringen over ons glaszettersbedrijf.

Een reputatie waar we trots op zijn.

Ruit laten vervangen

Geplaatst op: 09.04.2020 door Dhr. van Kleef

Onderste ruit van onze voordeur was gebarsten. Deze was dezelfde dag nog vervangen. Heldere prijsafspraken en snelle service.
Beoordeling:

Enkel glas vervangen voor HR++

Geplaatst op: 08.04.2020 door Mevr. Scheppers

De offerte was scherp in vergelijking met andere bedrijven. 5 ramen voorzien van HR++ glas. Ik kan jullie aanbevelen!
Beoordeling:

Glasschade door strom

Geplaatst op: 08.04.2020 door Fam. Feenstra

Door de afgelopen storm hadden wij glasschade aan ons bedrijfspand. Glaszetter kwam in het weekend en alles was snel hersteld.
Beoordeling:

Glasservice voor bedrijven

U bent hier ook op het juiste adres voor glasservice voor bedrijven. Als trotse eigenaar van een mooi winkel- of kantoorpand is het belangrijk om goed na te denken over welk soort glas u kiest voor uw pand. Misschien is veiligheidsglas wel een goed idee? Maar ook hierin bestaan weer allerlei variaties, waaronder speciaal inbraakwerend glas, brandwerend glas en zelfs kogelwerend glas. Er zijn eveneens verschillende combinaties van veiligheidsglas mogelijk. Kortom, tijd om een deskundige glaszetter in Oene in te schakelen om uw zo goed mogelijk te laten adviseren.

Interesse? Ons glaszettersbedrijf staat voor u klaar

Wat kost het herstellen van glasschade of laten plaatsen van nieuw glas? U komt er zo achter door hier uw wensen aan ons door te geven. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een offerte op maat ontvangt van onze glaszetter in Oene. Voldoet de offerte aan uw wensen? Plan dan direct een afspraak in. We zien uw aanvraag graag tegemoet.

Waarom Glasservice Direct?

 • Ervaren glaszetters in Oene
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Ook bij spoed (glasschade en herstel)
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Veilig en betrouwbaar
Contact opnemen

Het aanvragen en ontvangen van een offerte is altijd gratis en vrijblijvend. Uw privacy is gewaarborgd.