Glasservice in Zutphen

Altijd een glasbedrijf direct beschikbaar.

Direct contact

ALTIJD gratis en vrijblijvend

 • Erkende glasservice
 • Direct beschikbaar
 • In Zutphen e.o.
 • Bespaar tot wel 40%

Glasbedrijf Zutphen - Glasservice direct beschikbaar

Heeft u glasschade of wilt u uw huidige glas vervangen? Een glasbedrijf in Zutphen is snel gevonden via Glasservice Direct. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook voor noodreparaties van glasschade zijn wij altijd snel ter plaatse in Zutphen. Neem gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Wanneer gebruik maken van onze glasservice?

Wij zijn er voor zowel particuliere als zakelijke aanvragen. Van advies tot glasschade en complete vervanging van uw ramen. Ons glasbedrijf in Zutphen staat altijd voor u klaar. Wij beschikken over een groot assortiment en hebben altijd glas op voorraad. Wij leveren glassoorten zoals:

 • Standaard enkel en dubbel glas
 • HR+ en HR++ glas
 • Triple glas (zeer hoge isolatiewaarde)
 • Gehard veiligheidsglas
 • Draadglas
 • Glas in lood

Wacht niet langer en leg uw aanvraag aan ons voor. U ontvangt dan binnen 24 uur prijsopgaven van glasbedrijven in Zutphen. U vergelijkt rustig de prijsopgaven en kiest zelf het beste glasbedrijf. Zó geregeld en u zit nergens aan vast!

Glasbedrijf Glasservice Direct Zutphen

Waarom Glasservice Direct?

 • Glasbedrijven direct beschikbaar
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Glasservice in Zutphen
 • Bespaar tot 40% op uw kosten
Contact opnemen

Glashelder, vakkundig en snelle glasservice

24 uur per dag, 7 dagen per week.

Dubbel glas (HR+/HR++/HR+++)

Dubbel glas

Glasschade of nieuw dubbel glas bestellen omdat u uw woning beter wilt isoleren? Glasservice Direct plaats alle soorten dubbel glas, ook wel isolatieglas genoemd. Van standaard dubbel glas tot HR++ glas en triple glas. Bij ons is het mogelijk en binnen 24 uur geregeld. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie

Glas in lood

Glas in lood

Heeft u glas in lood en wilt u dit graag laten restaureren of vernieuwen? Wij hebben glaszetters aangesloten in Zutphen die gespecialiseerd zijn in glas in lood. Ook voor maatwerk glas in lood bent u bij ons aan het juiste adres. Leg uw wensen aan ons voor en wij realiseren het voor u. Ook komen we graag persoonlijk bij u langs voor advies op maat.

Meer informatie

Glasschade herstellen

Glasschade herstellen Zutphen

Glasschade komt altijd ongelegen en wilt u het liefst snel laten herstellen door een erkend glasbedrijf in Zutphen. Onze glasservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om uw glasschade snel en vakkundig te verhelpen. Wij bieden daarnaast uitstekende garanties op ons glas inclusief montage. Maak vandaag nog een afspraak met onze glasservice.

Meer informatie

Ervaringen met onze glasservice

Mogen we uw feedback binnenkort ook toevoegen?

HR++ glas plaatsen

Geplaatst op: 21.01.2018 door Dhr. Henning

Glasbedrijf heeft snel en uitstekend werk geleverd. Onze ramen waren in een middag geplaatst. Zeer nette medewerkers.
Beoordeling:

Glasschade winkelpand

Geplaatst op: 20.01.2018 door Dhr. Verboom

Voorruit van mijn winkelpand was vernield. Via Glasservice Direct een goed glasbedrijf gevonden die ons snel en keurig heeft geholpen.
Beoordeling:

Badkamerraam vervangen

Geplaatst op: 20.01.2018 door Fam. Versteeg

Duidelijke offertes ontvangen en direct een afspraak ingepland. Ik kan een glasbedrijf van Glasservice Direct van harte aanbevelen.
Beoordeling:

Besparen op uw energierekening met HR-glas

Iedere maand een lage energierekening, wie wil dat nou niet? Met HR-glas bespaart u direct vele euro's op uw energieverbruik en investeert u direct in uw wooncomfort. Heeft u nog standaard dubbel glas (thermopane glas) of zelfs nog enkel glas? Dan is dit het moment om HR++ glas of triple glas te laten plaatsen door onze glasservice in Zutphen. Een erkend glasbedrijf adviseert u graag over de mogelijkheden. Zo is niet ieder type kozijn geschikt voor triple glas en wilt u natuurlijk de juiste keuze voor de beste prijs maken. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Glasschade? Glasbedrijf in Zutphen is snel ter plaatse

Een kapotte ruit of andere glasschade komt altijd op een onverwacht moment en wilt u snel laten repareren. Ieder aangesloten glasbedrijf bij Glasservice Direct in Zutphen begrijpt dit en draagt zorg voor een snelle, betaalbare en vakkundige oplossing. Ook de afhandeling met de verzekeraar wordt meestal door het glasbedrijf afgewikkeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u direct weer genieten van uw nieuwe glas.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat onze glasservice in Zutphen voor u kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Geef hierin duidelijk aan welke type glas u wenst met daarbij een korte toelichting van de situatie. Onze glasbedrijven sturen u dan binnen 24 uur een prijsopgave toe. Vergelijk en kiest het beste glasbedrijf. Door te vergelijken bespaart u al snel vele euro's op uw kosten. Snel en makkelijk geregeld via Glasservice Direct.

Werkgebied & informatie

Provincie: Gelderland
Gemeente: Zutphen
Plaats: Zutphen
Postcode: 7206 AL
Straat: De Moesmate
Netnummer: 0575

Wijken: Centrum de Hoven - Waterkwartier - Noordveen - Zuidwijken - Leesten - Warnsveld

Omliggende plaatsen: Warnsveld - Hoven - Warken
Plaats uw aanvraag

Onze service is gratis en geheel vrijblijvend