Dubbel glas vervangen of plaatsen?

Vraag vrijblijvend offertes op van glaszetters in Maastricht

Plaats uw opdracht

ALTIJD gratis en vrijblijvend

 • Ervaren glaszetters
 • Direct beschikbaar
 • In Maastricht e.o.
 • Scherpe tarieven

Dubbel glas laten vervangen in Maastricht

Glasschade of zijn uw ruiten toe aan vervanging? Bent u op zoek naar een betrouwbare glasservice voor het laten vervangen en plaatsen van dubbel glas van de beste kwaliteit? Dan bent u hier op het juiste adres voor het plaatsen van dubbel glas in Maastricht. Dubbel glas is een belangrijke investering in uw woning; ruiten van hoge kwaliteit, die perfect gemonteerd worden, gaan jarenlang mee en zorgen ervoor dat u flink kunt besparen op uw energierekening. Kortom, een klus die u alleen aan echte professionals overlaat, die u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Waarom kiezen voor dubbel glas?

Dubbel glas is, zoals de naam al doet vermoeden, samengesteld uit twee glasplaten. Daartussen bevindt zich isolatiemateriaal. Door deze opbouw van de ruiten zal de isolatie van uw woning een stuk beter zijn in tegenstelling tot enkel glas. Niet alleen houdt het in de winter de warmte binnen, ook bij warm weer houdt het warmtestraling van buiten tegen. Dubbel glas in uw woning laten plaatsen betekent daarom een investering die u terug zult verdienen, omdat u aanzienlijk gaat besparen op uw energierekening. We brengen u hier graag in contact met vakmensen in dubbel glas in Maastricht, zodat uw woning beter bestand is tegen wisselende weersinvloeden en u steeds een stabiele temperatuur in huis kunt houden.

Alle voordelen van dubbel glas op een rij

Door uw ruiten zo snel mogelijk te vervangen door dubbel glas kunt u snel van alle voordelen genieten. We zetten hier de voordelen van dubbel glas voor u op een rij:

 • Minder energiekosten
 • Minder belastend voor het milieu
 • Kosten worden terugverdiend
 • Uw woning wordt meer waard
 • Meer wooncomfort

Kortom, allemaal goede redenen om een beroep te doen op een professional in dubbel glas in Maastricht. Vraag ook vrijblijvend offertes aan.

Heeft dubbel glas ook nadelen?

Nee, eigenlijk niet. De terugverdientijd van uw investering in dubbel glas ligt gemiddeld tussen de 5 tot 7 jaar. Sommige mensen vinden dat erg lang, maar het feit is dat u de kosten uiteindelijk wel terugverdient. Er wordt ook weleens gezegd dat dubbel glas tot meer condensvorming leidt, maar dat is een fabeltje. Juist doordat het dubbel glas ervoor zorgt dat de temperatuur aan de binnenkant van het glas hoger wordt, is de kans op condens juist kleiner. Condens tussen de twee ramen duidt op een lek. Dat kan ontstaan door slijtage of verkeerde montage. Wilt u er zeker van zijn dat uw dubbel glas perfect wordt geïnstalleerd? Doe dan hier een beroep op een ervaren professional in dubbel glas in Maastricht.

Vergelijk glaszetters in Maastricht

Binnen ons uitgebreid landelijk netwerk aan vakmensen vindt u ook meerdere goede glasbedrijven in Maastricht. De specialisten die we voor u geselecteerd hebben leveren diverse soorten dubbel glas. Laat u goed adviseren over wat voor uw woning de beste keus is. Bij deze specialisten bent u verzekerd van de beste kwaliteit glas, een nauwkeurige montage en een klantgerichte service. Meer weten? Vraag hier direct online gratis en vrijblijvend offertes aan voor dubbel glas in Maastricht.

Dubbel glas vervangen in Maastricht

Werkgebied & informatie

Offertes aanvragen

Onze service is gratis en geheel vrijblijvend

Waarom Glasservice Direct?

 • Ervaren glaszetters in Maastricht
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Ook bij spoed (glasschade en herstel)
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Veilig en betrouwbaar

Klanten beoordelen ons met een

9,3

Laatste offerte aanvragen

Datum aanvraag: 04.04.2020
Omschrijving: Gaat om 4 ruiten van 60cm x 90cm. Is nu nog enkel glas en willen we graag laten vervangen voor HR++ glas. Ruiten zitten in houten kozijnen. We ontvangen graag de offertes.

Datum aanvraag: 04.04.2020
Omschrijving: Ons huidige dubbel glas in de schuifpui is lek en er zit vocht tussen. Deze willen we graag laten vervangen. Wat zijn hiervan de kosten?

Klanten uit Maastricht aan het woord.

Lees hier enkele klantervaringen.

Uitstekende service!

Geplaatst op: 04.04.2020 door Mevr. R. Blom

Opdracht geplaatst via jullie site. 4 offertes ontvangen en vergeleken. Glaszetter stond 2 dagen laten bij ons voor de deur.
Beoordeling:

Afspraken keurig nagekomen

Geplaatst op: 03.04.2020 door Dhr. J. de Kroon

Jullie site en service is duidelijk en helder. Afspraken werden door de glaszetter keurig nagekomen. Wij zijn tevreden!
Beoordeling:

Snel, vakkundig en netjes

Geplaatst op: 01.04.2020 door Fam. Udema

Inbraakschade snel opgelost. Onze nieuwe dubbel glas (HR++) is vakkundig en netjes geplaatst. Kan jullie aanbevelen.
Beoordeling:

Medewerker team Glasservice Direct

Vergelijk glaszetters op tarieven en kwaliteit

Snel, makkelijk en bespaar tot 40%!

Ja, stuur mij gratis offertes

Onze service is gratis en geheel vrijblijvend