Dubbel glas vervangen of plaatsen?

Vraag vrijblijvend offertes op van glaszetters in Eersel

Plaats uw opdracht

ALTIJD gratis en vrijblijvend

 • Ervaren glaszetters
 • Direct beschikbaar
 • In Eersel e.o.
 • Scherpe tarieven

Dubbel glas vervangen in Eersel | Snel en vakkundig

Ziet u weer op tegen de winterkou? Zorg dan dat u er de komende winter warmpjes bij zit. Hoe dan? Door nog meer te stoken en de energierekening de pan uit te laten rijzen? Nee, wat dacht u ervan om eens die koude luchtstromen in uw woning aan te pakken? Vaak worden die veroorzaakt door een slechte isolatie van uw woning. Een goede isolatie begint met het plaatsen van dubbel glas! Lees hier alles over wat u moet weten over enkel en dubbel glas en vind een specialist in het vervangen en plaatsen van dubbel glas in Eersel.

Laat geen warmte uit uw woning ontsnappen

U kunt de verwarming op volle toeren laten draaien, maar als u geen dubbel glas heeft zal dit uw woning niet goed verwarmen. De warme lucht ontsnapt gemakkelijk uit uw woning. Enkel glas bestaat uit één glasplaat, die niet voldoende isoleert. Warme lucht ontsnapt en koude lucht komt gemakkelijk binnen via koudestraling. Niet vreemd dus dat u er niet in slaagt om binnen een aangename temperatuur te krijgen. Daarnaast heeft u met enkel glas ook sneller last van condensatie, wanneer de warme lucht in huis in aanraking komt met de koude ramen. Dé oplossing om zo min mogelijk warmte uit uw woning te laten ontsnappen is het plaatsen van dubbel glas. Daarvoor kunt u terecht bij onze glasspecialisten in dubbel glas in Eersel.

Voordelen van dubbel glas

Bij dubbel glas zit er tussen de twee glasplaten een isolerende luchtspouw, waardoor het gemakkelijker is om uw woning effectief te verwarmen. Door deze isolerende werking kan de warmte niet via de ruiten ontsnappen en hebt u ook minder last van koudestraling. Behalve dat dit erg aangenaam is, zult u dus ook minder hoeven te stoken, waardoor u zult besparen op uw stookkosten. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van dubbel glas kort samengevat:

 • Houd warmte in woning vast
 • Houd kou (en warmte) van buiten tegen
 • Lagere energierekening
 • Beter voor het milieu
 • Comfortabel wonen
 • Een investering die loont

Wie weerstaat deze voordelen van dubbel glas? Tijd om werk te maken van dubbel glas in uw woning! Onze specialisten in dubbel glas in Eersel staan voor u klaar.

Extra voordeel: dubbel glas werk geluiddempend

Een extra voordeel van dubbel glas is dat het geluiddempend werkt. Druk verkeer voor uw woning, het geschreeuw van kinderen uit de speeltuin voor de deur of luidruchtige buren? Het zijn allemaal factoren die een optimaal woongenot in de weg zitten. Dubbele glazen bieden uitkomst. Niet alleen houdt het dubbel glas de warmte binnen, het houdt ook de kou én veel geluiden buiten. Kortom, nog een goede reden om meteen voor dubbele beglazing te kiezen en een beroep te doen op betrouwbare en betaalbare specialisten in dubbel glas in Eersel.

Gratis en vrijblijvende offertes dubbel glas Eersel

Interesse in dubbel glas in Eersel? Dan wilt u er wel zeker van zijn dat deze klus perfect gebeurt en tegen de beste prijs prijs. Maak daarvoor gebruik van onze online vergelijkingsdienst. Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan van meerdere aanbieders van dubbel glas in Eersel. U kunt zo eenvoudig de offertes vergelijken en de beste keuze maken.

Dubbel glas vervangen in Eersel

Werkgebied & informatie

Offertes aanvragen

Onze service is gratis en geheel vrijblijvend

Waarom Glasservice Direct?

 • Ervaren glaszetters in Eersel
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Ook bij spoed (glasschade en herstel)
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Veilig en betrouwbaar

Klanten beoordelen ons met een

9,3

Laatste offerte aanvragen

Datum aanvraag: 09.04.2020
Omschrijving: Gaat om 4 ruiten van 60cm x 90cm. Is nu nog enkel glas en willen we graag laten vervangen voor HR++ glas. Ruiten zitten in houten kozijnen. We ontvangen graag de offertes.

Datum aanvraag: 09.04.2020
Omschrijving: We hebben een jaren 30 woning gekocht en willen alle ramen voorzien van HR++ glas. Welke glasbedrijven in de regio Eersel willen langskomen voor een offerte en adviesgesprek?

Klanten uit Eersel aan het woord.

Lees hier enkele klantervaringen.

Uitstekende service!

Geplaatst op: 09.04.2020 door Mevr. R. Blom

Opdracht geplaatst via jullie site. 4 offertes ontvangen en vergeleken. Glaszetter stond 2 dagen laten bij ons voor de deur.
Beoordeling:

Offertes netjes ontvangen

Geplaatst op: 08.04.2020 door Dhr. de Vos

Was benieuwd naar de service van jullie website. 100% tevreden en keurig de offertes mogen ontvangen. Verwachtingen overtroffen!
Beoordeling:

Snel, vakkundig en netjes

Geplaatst op: 06.04.2020 door Fam. Udema

Inbraakschade snel opgelost. Onze nieuwe dubbel glas (HR++) is vakkundig en netjes geplaatst. Kan jullie aanbevelen.
Beoordeling:

Medewerker team Glasservice Direct

Vergelijk glaszetters op tarieven en kwaliteit

Snel, makkelijk en bespaar tot 40%!

Ja, stuur mij gratis offertes

Onze service is gratis en geheel vrijblijvend