Algemene voorwaarden

Op de dienstverlening van Glasservicedirect.nl gelden de volgende algemene voorwaarden zoals op deze pagina geformuleerd. We hebben geprobeerd de voorwaarden zo helder en duidelijk mogelijk te beschrijven. Heeft u na het lezen van onze voorwaarden nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Eigenaar Glasservicedirect.nl
Glasservicedirect.nl is een product van Welikeleads.com, handelsnaam van Internet Perfect, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het KvK-nummer: 55366325.

Contactgegevens:
Welikeleads.com
Vaart Z.Z. 1C-7
9401 GE Assen
KvK-nummer: 55366325
Mail: info[@]welikeleads.com

2. Onze dienstverlening
Glasservicedirect.nl is partner van Skydreams, waar bedrijven en particulieren die werk willen uitbesteden gratis offertes kunnen vergelijken van aanbieders in de zakelijke dienstverlening.

2.1 Aanvragen van offertes
Iedere gebruiker die offertes wil vergelijken van zakelijke professionals kan gratis zijn of haar aanvraag indienen door een van onze contactformulieren in te vullen. Uw aanvraag wordt real-time doorgetuurd naar Skydreams. Nadat uw aanvraag is gecontroleerd door een medewerker van Skydreams zal uw aanvraag voorgelegd worden aan de zakelijke professionals.

2.2 Ontvangen van offertes
Doorgaans ontvangt de aanvrager binnen 24 uur de offertes van de aangesloten zakelijke professionals, dit kunnen we echter niet garanderen. Ook kunnen we niet garanderen of u daadwerkelijk offertes ontvangt. De aanvrager kan de ontvangen offertes vergelijken op prijs en kwaliteit om vervolgens een keuze en afspraak te maken.

3. Aansprakelijkheid
Glasservicedirect.nl fungeert enkel en alleen als tussenpersoon en is in geen enkel opzicht aansprakelijk. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend via een van onze contactformulieren zal Skydreams de verdere afhandeling van uw aanvraag verzorgen. Vanaf dat moment zijn de algemene voorwaarden van Skydreams van toepassing.

4. Samenstelling van onze website(s)
Ondanks dat de website(s) met de grootst mogelijk zorg zijn gemaakt is het mogelijk dat sommige informatie onjuist of onvolledig is. Hiervoor kunt u ons niet aansprakelijk stellen. We waarderen het enorm als u contact met ons opneemt als er iets is op de website(s) wat onvolledig of onjuist is. Wij zullen dan ons uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Op deze kunnen we onze dienstverlening blijven optimaliseren.

5. Copyright
Op de website van Glasservicedirect.nl wordt gebruik gemaakt van afbeeldingen, content en andere elementen. Geen enkele gebruiker mag zonder schriftelijke toestemming onderdelen van onze website(s) gebruiker of verveelvoudigen. Van onze kant mag u hetzelfde verwachten. Heeft u het gevoel dat wij copyright schenden, laat het ons dan gerust weten door contact met ons op te nemen.

6. Privacy
Glasservicedirect.nl en Welikeleads.com slaan geen gegevens op van de aanvrager. Binnen een maand verwijderen wij uw volledige aanvraag en contactgegevens uit onze beveiligde database. Wij respecteren uw privacy en gebruiken uw gegevens niet voor andere (marketing) doeleinden. Uw aanvraag sturen wij rechtstreeks door naar Skydreams. Vanaf dat moment is de privacyverklaring van Skydreams van toepassing. Wij adviseren u deze zorgvuldig door te nemen.